Известие

Collapse
No announcement yet.

Турбо пътища на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Турбо пътища на 156

Търся човек който е изкарал челен кулер и знае как и колко колена и тръби са необходими за направата на най-краткия път до челния кулер с размери 550/160/65 ф63 приеман съвети и снимков материал . 0899600226 Радо от Пловдив
    sigpic

Колега и аз искам да направя това нещо,но ми се струва много трудоемко и много голяма инвестиция,Но няма спор че стои прекрасно...
    и какъв кулер трябва...
    Предполагам че си с Дизел,или ще слагаш турбо на бензин!!!
    В подписа Ти не пише каква е колата
    Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
    Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Никой ли не е слагал или не искате да помогнете
      sigpic

Comment

Че сме слагали слагали сме. Ама това е много индивидуално. Размера на кулера и мястото на монтажа ще объркат и другите части. Така, че по-добре сваляй бронята монтирай кулера и после си мери и си смятай какво ще ти трябва като пътища.

С какво турбо ще я караш? Това Ф63 е излишно голямо освен ако не гониш 300+ к.с. Пътищата няма нужда да са Ф63. Ще ти трябват редуциращи снадки иначе ф63 ще ти е зор да го събереш по най-краткия път.
        Last edited by oem; d.m.y г., 09:53.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Турбото ми е Garret 2256 двигателя ми е 2.4 JTD 136к.с. Кулера ми е 550/160/65 ф63
          sigpic

Comment

Ами хубаво. Моя съвет е да действаш сам без да търсиш инфо кой как и какво е направил. Сам си прецени какво ще ти е нужно иначе някой ще те подведе.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
            X